ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΦΛΕΒΑΡΗ 2021

Σε μια ηλιόλουστη ημέρα και με την παρουσία όλου του Διοικητικού Συμβουλίου , σχεδόν 50 ατομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου και από νωρίς το πρωί άρχισαν να προσέρχονται στο Κονταξοπουλειο αθλητικο κέντρο για να δώσουν αίμα για την τράπεζα Αίματος της ΕΠΩΦ .
Σε μια αγαστή συνεργασία με το ιατρικό προσωπικό του Θεαγένειου Νοσοκομείου και ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (μάσκες, θερμομέτρηση στην προσέλευση κλπ) έγινε εφικτό να συλλεχθούν παραπάνω από 40 φιάλες αίμα, που είναι τόσο απαραίτητο αυτή τη δύσκολη για όλους περίοδο. Θερμές ευχαριστίες στο Δήμο Ωραιοκάστρου που μας παρείχε όλα τα απαραίτητα μέσα για να γίνει γεγονός αυτή η προσπάθεια μας.
Ευχαριστούμε όλες και όλους εσάς που με την παρουσία σας δώσατε σε εμάς χαρά, αλλά και ελπίδα στους συνανθρώπους μας που έχουν μεγάλη ανάγκη για αίμα.
Ευελπιστούμε στην επόμενη αιμοδοσία που θα διοργανώσουμε, με την βοήθεια όλων σας να ξεπεράσουμε αυτή την πρωτοφανή και μοναδική σε συμμετοχή αιμοδοσία που ζήσαμε σήμερα Κυριακή 21 Φλεβάρη 2021.

Για το ΔΣ της ΕΠΩΦ
Η Πρόεδρος Γεωργια Πετριδου
Η Γενική Γραμματέας Χρυσουλα Κουρουκερεζη