Η Ε.Π.Ω.Φ στα Τρίκαλα

Στις 27 και 28 Δεκεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε διήμερη εκδρομή στα Τρίκαλα για τη συμμετοχή των τμημάτων της Ε.Π.Ω.Φ, χορωδίας και ποντιακών χορών στο χριστουγεννιάτικο χωριό Μύλο των Ξωτικών

Στις 27 Δεκεμβρίου η χορωδία πραγματοποίησε καντάδες στη κεντρική πλατεία των Τρικάλων, με τη συνοδεία της μουσικής σχολής Τομπάζη, χαρίζοντας στο κόσμο που παρευρέθηκε ένα όμορφο μουσικό θέαμα. Το απόγευμα η χορωδία συμμετείχε στα χριστουγεννιάτικα δρώμενα στο χώρο του Μύλου των Ξωτικών, τραγουδώντας τα κάλαντα. Όλα τα μελή είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το χώρο και να νιώσουν πάλι παιδιά. Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ξενοδοχείου γλέντι με ποντιακούς και μη ρυθμούς.

Στις 28 Δεκεμβρίου τα μέλη του συλλόγου επισκέφτηκαν  ξανά τον Μύλο των Ξωτικών με αφορμή την παράσταση που έδωσε το τμήμα παραστάσεων ποντιακών χορών, προσφέροντας στο κοινό που με όρεξη και καλή διάθεση παρακολούθησε ένα σύντομο και όμορφο θέαμα με χορούς του Πόντου.

Στα πλαίσια της αποστολής αυτής είχαμε την ευκαιρία ν’ ανέβουμε μέχρι κάποιο σημείο στα Μετέωρα ( Καλαμπάκας ), νιώθοντας το δέος που σου προκαλεί εκείνο το περιβάλλον, με τη μαγευτική τοποθεσία των μοναστριών ,τη φύση και την ιστορία τους. Επίσης είχαμε την τιμή σαν σύλλογος να είμαστε καλεσμένοι από τον δήμαρχο της Φαρκαδόνας, στις εκδηλώσεις που διοργάνωνε εν όψη των Χριστουγέννων. Με μια σύντομη συμμετοχή της χορωδίας μας στη κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας αλλά και με ποντιακούς  ρυθμούς πραγματοποιήθηκε ένα σύντομο μουχαμπέτ.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον δήμαρχο Φαρκαδόνας για την πρόσκληση αλλά και την υπέροχη φιλοξενία του.