ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ “ΕΛΠΙΔΑ” ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Αυτά τα Χριστούγεννα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και φίλων αποφάσισε να συνδράμει στο έργο της ¨ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΛΠΙΔΑ¨, ένα ίδρυμα στις παρυφές του Ωραιοκάστρου με σημαντική προσφορά στα αυτιστικά παιδιά και στις οικογένειες τους.
Για το σκοπό αυτό και αφού ενημερωθήκαμε από τους υπεύθυνους της μονάδας ποιες είναι οι πραγματικές τους ανάγκες, κινητοποιηθήκαμε ενημερώνοντας τα μέλη της ΕΠΩΦ με μηνύματα SMS και με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και συλλέξαμε μια σημαντική ποσότητα τροφίμων και αναλώσιμων υλικών.
Όλα τα παραπάνω είδη παρέδωσε αντιπροσωπία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΩΦ το πρωί της Τετάρτης 23 Δεκέμβρη 2020, στους υπεύθυνους της ¨ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΛΠΙΔΑ¨, με την συγκίνηση και την χαρά να περισσεύουν σε όλους τους παριστάμενους κατά την διάρκεια της μικρής σε χρόνο εκδήλωσης.
Οι άνθρωποι της ¨ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΛΠΙΔΑ¨ ευχαρίστησαν θερμά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την προσπάθεια στήριξης της μονάδας.
Και του χρόνου να είμαστε όλοι γεροί για να μπορούμε να προσφέρουμε.
Το ΔΣ της ΕΠΩΦ