Ετήσιος χορός 2015

Με μεγάλη επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου  στις 14 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε από την Ε.Π.Ω.Φ. ο ετήσιος χορός μας. Με τιμή και χαρά εμφανίστηκαν τα τμήματα του συλλόγου μας ΄΄ ανοίγοντας  ΄΄ τη βραδιά και δίνοντας ξεκίνημα για το όμορφο γλέντι που ακολούθησε. Πιο συγκεκριμένα , το τμήμα το  παιδικό, το εφηβικό κι των παραστάσεων ενηλίκων μας χάρισαν ένα πρόγραμμα από χορούς από διάφορες περιοχές του Πόντου και το τμήμα των Ελλαδίτικων με χορούς από τη περιοχή της Φλώρινας.

Διασκεδάσαμε , χορέψαμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μ’ ένα πλήθος από αξιόλογους καλλιτέχνες , οι οποίοι μας κράτησαν συντροφιά με τις φωνές τους.

Να μην παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου που παρευρέθησαν καθώς και τον Δήμαρχο κύριο Αστέριο Γαβότση.

Τιμώντας δυο παιδιά από τη νεολαία μας , τον Συμεωνίδη Αναστάσιο και το Κεβρεκίδη Χρήστο , για την επιτυχία που είχαν να περάσουν στη τριτοβάθμια εκπαίδευση , τους δόθηκε τιμητική πλακέτα.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε με τόσο κέφι στη πρόσκληση μας , για να περάσουμε όλοι μαζί σαν μια παρέα , ένα τόσο όμορφο βράδυ γεμάτο από παράδοση.

Η μεγαλύτερη μας επιτυχία θα είναι να καταφέρουμε να μεταφέρουμε τη παράδοσή μας και τη νοοτροπία μας στις νέες γενιές , ώστε να διατηρηθεί στο πέρασμα των χρόνων, κρατώντας τη νεολαία κοντά της , δίνοντάς της λόγους και αιτίες για να κρατηθεί η φλόγα αυτή αναμμένη.