ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η θεατρική ομάδα έδωσε δύο άκρως επιτυχημένες παραστάσεις μέσα στον Δεκέμβριο του 2012
Στις 9 Δεκεμβρίου η ομάδα παρουσίασε στην αίθουσα “Χρήστος Τσακίρης” του Δήμου Παύλου Μελά στην Σταυρούπολη το έργο “Βαρκίζ’ ο κλέφτες”.

Ένα έργο του Δημήτρη Ψαθά με τίτλο “Φωνάζει ο κλέφτης” μεταφερμένο στην Ποντιακή από το μέλος του ΔΣ Κεβρεκίδη Αλέξανδρου. Η σκηνοθεσία είναι του καταξιωμένου στον χώρο σκηνοθέτη και ηθοποιό, Γιάννη Γεωργιάδη.
Παρά τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που βιώνουν οι Έλληνες και παρά το τσουχτερό κρύο των ημερών εκείνων, η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά και ο κόσμος καταχειροκρότησε τους ηθοποιούς. Η αίθουσα “ζεστάθηκε” από την συμμετοχή των θεατών οι οποίοι επιβράβευαν την απόδοση των ηθοποιών χειροκροτώντας σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια της παράστασης.

Στις 12 Δεκεμβρίου η θεατρική μας ομάδα έδωσε μια ακόμη επιτυχημένη παράσταση με το έργο “Βαρκίζ’ ο κλέφτες” αυτή τη φορά στην Καλαμαριά.
Καλεσμένοι από τον σύλλογο Καυκασίων Καλαμαριάς “Ο Προμηθέας” να συμμετέχουμε και να ξεκινήσουμε τις παραστάσεις οι οποίες θεσπίζονται σαν μόνιμη θεατρική σκηνή στο θεατράκι “Χηλής” με τίτλο “θεατρικός “χειμώνας”, αποσπάσαμε για μια ακόμη φορά το θερμό χειροκρότημα του κόσμου ο οποίος γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα. Τόσο οι θεατές όσο και τα μέλη του συλλόγου Καυκασίων έμειναν κατενθουσιασμένοι από την παράσταση κι αυτό ήταν ενθαρρυντικό ώστε να έχει σίγουρη επιτυχία ο θεσμός.
Ακολούθησε φιλοξενία και γλέντι από τους ανθρώπους του ΔΣ στα γραφεία του συλλόγου.