10ο Σταυροδρόμι Παράδοσης και Πολιτισμού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 10ο Σταυροδρόμι Παράδοσης και Πολιτισμού στο Ωραιόκαστρο, όπου βρέθηκαν μικροί και μεγάλοι χορευτές σε παραδοσιακούς χορούς του Πόντου και της Μακεδονίας, χορωδίες με ποικίλο ρεπερτόριο, βραβεύσεις από μέρους του συλλόγου μας καθώς επίσης και εθελοντές που βοήθησαν πάρα πολύ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη θεατρική ομάδα της Ε.Π.Ω.Φ., το σκηνοθέτη και όλους όσους εργάστηκαν πριν και κατά τη διάρκεια της παράστασης , για να μας παρουσιάσουν το «ΜΑΥΡΟΚΟΡ΄Τ΄Σ», τις χορευτικές ομάδες του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού, της Εστίας Ρουμλουκιωτών Αλεξάνδρειας, του Συλλόγου Κατοίκων Νέας Πολιτείας Ευόσμου για τους όμορφους χορούς που μας παρουσίασαν και τις χορωδίες του Μ.Γ.Σ.Σ. «Θερμαϊκός», του Συλλόγου Νιγριτινών Θεσσαλονίκης «Ο Βισάλτης», τη Μικτή Χορωδία Δήμου Βέροιας που μας ταξίδεψαν μουσικά.

Τμήμα παραστάσεων ΕΠΩΦΣτιγμιότυπο από την εκδήλωση

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Ω.Φ. θα ήθελε να ευχαριστήσει το Δήμο Ωραιοκάστρου και τους υπαλλήλους του για την πολύτιμη υλικοτεχνική υποδομή και έμψυχη βοήθεια που προσέφεραν. Τους χορευτές και χοροδιδασκάλους των ποντιακών τμημάτων και του δημοτικού τμήματος του συλλόγου μας, το μαέστρο, τη μαέστρο και τα μέλη της χορωδίας της Ε.Π.Ω.Φ., όπως επίσης και τους μουσικούς που συνόδευσαν τις χορωδίες και τις χορευτικές μας ομάδες και το ποντιακό και παραδοσιακό γλέντι που ακολούθησε.Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές, φίλους και μέλη του συλλόγου που υπερέβαλλαν εαυτόν και τις 3 μέρες που διήρκησαν οι εκδηλώσεις μας. Η βοήθεια όλων σας ήταν πολύτιμη. Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που με την συμβολή τους καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε ένα ακόμη Σταυροδρόμι, μια εκδήλωση θεσμό για τα πολιτιστικά δρώμενα του Ωραιοκάστρου. Τέλος δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που ήσασταν παρόντες και φέτος και τιμήσατε και στηρίξατε με την παρουσία σας και το χειροκρότημά σας το σύλλογό μας!!!

st10b