Καντάδα στο Ωραιόκαστρο

Για άλλη μια φορά η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων πρωτοτύπησε όπωςkantada μόνο αυτή ξέρει να κάνει , με τη χορωδία του συλλόγου βγαίνοντας στους κεντρικούς δρόμους του Ωραιοκάστρου κάνοντας καντάδες!!!

Από την αρχή της χρονιάς το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου σε συνεργασία με τη μαέστρο στα Ελλαδίτικα κ. Δήμητρα Ζησέκα αποφάσισαν για το τέλος της φετινής περιόδου μια και συνέπιπτε με την παγκόσμια ημέρα μουσικής να κάνουν καντάδες στο Ωραιόκαστρο.
kantada1

Έτσι λοιπόν και έγινε , την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012 από τις 8,30 μ.μ. ξεκίνησε η χορωδία των Ελλαδίτικων να τραγουδά καντάδες κεφαλλονίτικες , ζακυνθινές και αθηναϊκές στους κεντρικούς δρόμους της πόλης μας , καντάδες που σε μεταφέρουν σε παλαιότερες εποχές πιο ρομαντικές.

Μαέστρος ήταν η κ. Δήμητρα Ζησέκα και στα ακορντεόν ο κ. Δημήτρης Κελάρης και ο κ. Αλέκος Κεβρεκίδης.

Η έκπληξη και η αποδοχή από τους κατοίκους της πόλης μας ήταν αρκετά ικανοποιητική , πολλοί δε ήταν αυτοί που έβγαιναν από τα σπίτια τους για να βγάλουν μια φωτογραφία η ακόμη και video τη χορωδία του συλλόγου μας για αυτή τους την πρωτοπορία.
kantada2

Καινούργιες εκπλήξεις περιμένουν τους κατοίκους της πόλης μας για την καινούργια σεζόν από το σύλλογό μας , μια και μόνο αυτός μπορεί να έχει τέτοιες πρωτοποριακές ιδέες.